Koç

Koç burcu yorum arşivi

21 May 2024 Koç burcu yorumu

Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığı var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz ama çok sevdiğiniz biriyle haberleşebilirsiniz.

Aşk:

Büyüme potansiyeli olan bir sorun sayenizde çabucak çözülecek küçük bir mesele haline gelebilir. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ortak bir davet alabilirsiniz.

İş:

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar çok olmadığını görüp, hepsini çözebilirsiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Para:

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Bugün yine böyle bir gününüzdesiniz. Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İki haftalık süreç içerisinde, kendinizi yenilemek isteyebilir, kişisel gelişiminize önem verebilir, dış görünüşünüzü yenileyerek hayatınızı renklendirmek ve yenilenmiş hissetmek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde dernek veya iş yerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eğer iş değiştirmek istiyorsanız; biraz beklemeli ve eski müracaatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Unuttuğunuz bir başvurunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelmiş olabilir. Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Ev, emlak alım-satım konularında acele etmeyin. Eski bir eviniz varsa, onunla ilgili onarım işleri ile uğraşabilirsiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır