Koç

Koç burcu yorum arşivi

22 May 2024 Koç burcu yorumu

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

İş:

Bugün iş yerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Para:

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İçerisinde bulunduğunuz durum sizi çok fazla memnun etmeyebilir. Belli hayallerinizle vedalaşmadan önce, yine de durumu bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlerinizi toparlayacağınız bir gün olabilir. Önemli sözleşme veya görüşmeler için acele etmemenizde fayda var. İş hayatınızda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Her yaptığınız hareketin sonuçlarında geriye dönük hesaplar yapmanız, çevrenizden tepki almanıza neden olabilir. Kişisel başarınız ve kendinizi iyi hissetmeniz, bazı parasal sorunlarınızın çözümüyle gerçekleşecek.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu