Koç

Koç burcu yorum arşivi

26 May 2024 Koç burcu yorumu

Yeterli gibi görünen önlemler sorunun önüne konulduğunda görülüyor ki bir miktar daha önlem gerekliymiş. Ama geç kalınmış olunuyor yazık ki. Böyle bir pişmanlık içinde görünüyorsunuz. Kendinizi eliniz kolunuz bağlanmış hissediyorsunuz. Birkaç gün içinde bir söylenti bazı ilişkilerinizde güvensizliklere yol açacak. Güven bayağı zor kazanılan bir şeydir. Ortada gezinenin söylenti mi yoksa bir takım gerçeklerin haberi mi olduğunu öğrenmek için her çabaya değer.

Aşk:

Unutulmaz bir sinema klasiğinin unutulmaz müziği aşkın hiçbir zaman pişmanlık duymamak olduğunu söyler. Bize de, o halde yeryüzünde aşk yok gibi bir yorum kalıyor. Hiç hayıflanmayın. Kimsenin aşkı filmdeki gibi değil. O aşkı ölüm kutsadı. Herkes aşkını aşağı yukarı sizin gibi fırtınalı, gelgitli yaşıyor.

İş:

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelen günlerde sevinçler var. Temponuz yüksek. Bu hem işin gereği, hem de yapınızda olan bir özellik. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz. Daha haftanın ilk günü, sorunlu bir hafta endişesi size pek uymuyor.

Para:

İhtiyaç diye kendinize sunmaya çalıştıklarınız kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı sakinleştirebilir. Hesaplı yaşamanın hoş bir şey olduğu savunulamaz, ama mademki bir zorunluluk bu, ararsanız onun da tatlı taraflarını bulabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz günler var. Günü de iyi geçirmeyi beceriyorsunuz. Yalnız şöyle bir handikap var ; dert yok olmuyor, sadece erteleniyor.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Esnek olmanız ve karşınızdaki kişilerin sözlerine ve fikirlerine önem verildiğini hissetmelerini sağladığınız an da, bu kişilerin istediğiniz şekilde size veya planlarınıza katılımda bulunması ve uyumlu olmaları daha kolay olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün?le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür?le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Dün yazdığım ilişkilerde gerilimi, ani hareketleri, asiliği veya aşırı özgürlük arzusunu tetikleyen etkiler de devam ediyor(yazıyı adresinden ya da hurriyetsosyaldeki )bulabilirsiniz. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz olaylar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı krizlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Banka veya finansal konularla ilgilenirken dikkatli olmanızda fayda var. Gözden kaçan şeyler olabilir. Gün içinde yenilenme ihtiyacı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha yaratıcılığınızı kullanacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. Zincirleme gelişen olaylardan sizde payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır