Kova

Kova burcu yorum arşivi

02 March 2023 Kova burcu yorumu

İç dünyanızda bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız. Enerjinizi iyi yönlendiremeye bilirsiniz ve sizin için önemsiz konularla zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve çevrenizdeki insanların görüşlerini fazla önemsemeyeceksiniz.. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak isteyeceksiniz. Bugün herhangi yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir. Ancak elbette, bazı engeller, sınırlamalar, dalgalanmalar veya diğer kişilerin problemleri türünde sorunlar ya da detaylarla uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda daha özenli olmalısınız. İlişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde kararlılık gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise risk almaya daha fazla açıksınız.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişisel isteklerinizi ön plana çıkarıyor ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin, size sağlayacağı esnek koşulları göz önünde bulundurmak istiyorsunuz.Bugün, isteklerinizde net ve farklı şartlar sunan bir kişi olarak, karşı tarafın aklında ikilem yaratmanız mümkün. Kendinizle barışık olmak işinize yarıyacak…

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizde özellikle de en çok muhatap olduğunuz kişilerle olan iletişimizde çok daha net ve açıklayıcı olmaya gayret edin bugün. Sizi dinleyen ne amaçla hangi cümleleri sarf ettiğinizi anlamalı. Niyetler açık olmalı.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.