Kova

Kova burcu yorum arşivi

09 March 2023 Kova burcu yorumu

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor.

Aşk:

İlişkide son derece açık olma ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş:

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para:

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun esas sebebi olabilir. Son günlerde tanıştığınız biriyle yakınlığınız tanımlanmak istiyor.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz. Yakında, doğru yolda olduğunuzu anlamanızı sağlayacak işaretler kendini gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar var. Hafta sonunda merakınızı giderebileceğiniz güzel fırsatlar var. Hareket halindesiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yapacağınız çalışmaları bu yönde geliştirmek istiyor ve farklı projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün farklılıkları hoş görmek, anlayışla karşılamak ve aynı dilden konuşmak için çaba sarf etmek her zamankinden kıymetli olacak. Dinlemek, anlayış göstermek ve gereğinde susup söylenene karşılık vermemek gerekebilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.