Kova

Kova burcu yorum arşivi

10 March 2023 Kova burcu yorumu

Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdilerde çekingenlikler gösterebiliyorsunuz.

Aşk:

Kendinizi, yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha mutluluk getirecek. Sağlam temellere oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının, daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

İş:

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güvenle gereğinden fazla atak olabiliyorsunuz. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Para:

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnsanlarla ilgili değerlendirmelerinizde koşullarınızın sizden fazla söz sahibi olmasına göz yumuyorsunuz. Daha çaplı ilişkilere yönelme niyetlerinizde, bu sıralar biraz hatalı bir kavşaktasınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda manipülasyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Zor koşullar altında çalışacağınız zamanlar var. Fakat hedeflerinize ulaşmak için kendinizi tutkuyla işinize verebileceksiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda riske girmek isteyeceğiniz konular söz konusu. Akşam saatlerinde israfa kaçabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları daha sağlamlaştırmak amacı içinde hareket ederken, eleştirici konuşmalardan uzak kalmalısınız. Midenizin hassas olduğu bir gün.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yaptıklarınızı sunmak konusunda objektif olmaya çalışın. Ciddiyetle ele almadığınız bir görüşme lakayt bir imaj çizmenize vesile olabilir. Ya da olmayacak şeylerin sözünü vermek insanların size güven duymasını engelleyebilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.