Kova

Kova burcu yorum arşivi

29 April 2023 Kova burcu yorumu

Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız.

Aşk:

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

İş:

Bu günlerde iş ortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Para:

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Karşı taraf gereğini yapmasa da, siz tüm ilişkilerinizde ya da anlaşmalar esnasında, saygılı, kibar, bilinçli ve anlayışlı olmaktan vazgeçmeyin. Zira, muhtemelen siz olaylara diğerlerinden daha vakıfsınız. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Sabah saatlerinde mali anlamda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızdaki konular daha akıcı. Gün içinde zevk aldığınız konulara zaman ayırabileceksiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Paranın kaynağı ve ödemelerin yapılabilmesi konuları bugün sizi yoracak. Sabah saatleri için birinden almayı planladığınız bir destek ya da ödünç bir eşya konusunda sorun olabilir. Kendi imkanlarınızla baş başa kalabilirsiniz.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.