Kova

Kova burcu yorum arşivi

09 May 2023 Kova burcu yorumu

Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Yakında uzunca bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk:

Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var. Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı.

İş:

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Para:

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Arada sergilediğiniz bir tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir. Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde problem yaratabilecek konulara angaje olduğunuzu anlamanızı sağlayacak işaretler yüzünü gösterebilir. Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız. Bakalım, her şey yerli yerine oturduğunda, ortaya nasıl bir manzara çıkacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda duygusal açıdan biraz pozitif olmaya çalışmalısınız. Geçmişten kaynaklanan koşullar olabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.