Kova

Kova burcu yorum arşivi

01 July 2023 Kova burcu yorumu

Bugün duygularınızı karıştıran ve sizi heyecanlandıran bir haber alabilirsiniz. Dostlarınızın ilgisi ve daveti keyfinizi yerine getirecek. Katılacağınız bir organizasyonda eski sevgili ile karşılaşabilirsiniz ve duygularınız dalgalanabilir. Ayrıca unutulmuş dostlardan ve arkadaşlarınızdan alacağınız haberlerden etkilenebilir ve eskiden yaşadığınız güzel günleri hatırlayabilirsiniz. Bugün duygularınız karışık ve hassasiyetiniz yüksek olabilir. Fakat kendinizi iyi hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilir, birlikte geçmiş günleri anarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kova burcunun bugün genel durumu

Sonunda yıldızların olumlu konumları yatırım ve alımlar konusunda size destek olacak. Yeni tanıştığınız bir kişi gönlünüzü fethedecek, fakat bunun karşılıklı olmadığından endişe duyacaksınız ve arkadaşlarınızı üzmemek için ondan uzak durmaya çalışacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İşyerinde fırtınalı zamanlar. Yeni projeler için yıldızlar herhangi bir vaatte bulunmuyor. Erteleyip herhangi bir zarardan kaçınmak daha uygun olur. Çalışanlar bugün işyerinde yeteneklerini gösterebilecekler ve bunun ödülünü alıp tatmin de duyacaklar.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay bugün burcunuzda ilerlerken daha aktif ve girişimci olabilirsiniz. Bununla birlikte bazı tartışmalar ya da gerginlikler de söz konusu olabilir.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Özel hayatınıza dikkat edin. Vereceğiniz dürtüsel tepkilerle olumlu adımları aleyhinize döndürebilirsiniz. Bu aralar enerjinizi korumalı ve gereksiz adımlardan kaçınmalısınız.