Kova

Kova burcu yorum arşivi

08 July 2023 Kova burcu yorumu

Güne heyecanlı başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Yapmak istediklerinizi gözden geçirecek ve ilginç fikirler ile ortaya çıkacaksınız. Sanatsal faaliyetler ve yaratıcılık gerektiren konular ile ilgilenmek sizi heyecanlandıracak. Yolculuk yapmak, başka yerlere gitmek ve bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat sorumluluklarınız nedeniyle bulunduğunuz yerde durmanız gerektiğini düşünmek sizi rahatsız etse bile kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ayrıca önemsediğiniz kişiler ile birlikte ciddi işler yapabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmek üzerinizde baskı duygusu uyandırsa bile güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz.

Kova burcunun bugün genel durumu

Çok fazla sıkıntıyı biriktirmeyin, hayatınızdaki problemlerle birer birer yüzleşin. Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Sizden daha fazla tecrübesi olan kişilerin fikirlerine değer vermezlik etmeyin ve beceriksiz kişileri dinleyerek de vaktinizi harcamayın. Harika fırsatlar kaçırabilirsiniz. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün evde oldukça hareket ve canlılık var. Ailevi işlerle daha fazla ilgilenmeniz de gerekebilir.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İş alanlarınızda oldukça yaratıcı, iyimser ve başka insanlara yardım eden etkiler altındasınız. İş ve kariyer fırsatlarınızın bolluğu bu dönemde yüzünüzü güldürebilir. Aile hayatınızda sevdiklerinize karşı sabırsızlıktan kaçının.