Kova

Kova burcu yorum arşivi

26 July 2023 Kova burcu yorumu

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere ve sorumluluklarınıza odaklayacaksınız. İstekleriniz çok güçlü olabilir fakat isteklerinizi ortaya koymanız pek kolay olmayacak. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve kendi davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınız ile görüşebilirsiniz ve duygularınız değişebilir. Bu arada yakınlarınız ile ilişkilerinizde ortaya çıkmış olan sorunları bir kez daha gözden geçireceksiniz. Şimdiye kadar yaşadıklarınızı sorgulayabilirsiniz ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilirsiniz. Bu arada alışkanlıklarınızı değiştirmeniz pek kolay olmasa bile bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Kova burcunun bugün genel durumu

Sosyal yaşamda takındığınız tavırlar ve kendinizi insanlara ne şekilde gösterdiğiniz üzerinde düşünebilirsiniz. Davranış şekillerinizde genel olarak imajınızı güçlendirecek değişiklikler yapma düşüncesi gündeme gelebilir.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Tüm vaktinizi rutin işlere harcayabilirsiniz. Bu işlerin içindeki detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir; dürtülerle değil, mantıkla karar almanız gereken bir gündesiniz.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde yoğun bir iş temposunda olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi etkileyebilir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerini ailenizle birlikte geçirebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili yeni konular gündeme gelebilir.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Başarısızlık sizi depresif ya da hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Şansınız açılıyor.

Kova Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Bugün 2014 saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars’ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars’ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn’ün Venüs ve Merkür’e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir ve iş hayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte iş hayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İletişime dayalı işlerinizle haftaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yol almak isteyebilir, alacağınız kararlarda karşı tarafın sözlerini önemseyebilirsiniz.