Kova

Kova burcu yorum arşivi

10 August 2023 Kova burcu yorumu

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne erken başlayacaksınız. Annenizi hatırlayabilir, geçmişte yaşadıklarınız ve bilinçaltınızı etkilemiş olan olaylar şuurunuza yükselebilir. Sizi rahatsız eden ve üzerinizde baskı duygusu uyandıran her ne var ise, artık bunlardan uzaklaşmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve tarzınızı değiştirebilirsiniz. Beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Ancak çevre gezilerine çıkmak ve seyahatler keyfinizi yerine getirecek. Bu arada harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor.

Kova burcunun bugün genel durumu

Yakın çevrenizdeki kişilerin tümü bugün olumlu gelişmeler yaşıyormuş gibi görünebilir. Sevinçlerini sizinle paylaşmak isteyenlerle telefonda oldukça fazla görüşebilirsiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Bir grup çalışması içine girmeniz gündeme gelse de, size yüklenen sorumluluklar diğer kişilere göre daha ağır olabilir. Bu duruma sessiz kalmayın ve dengeli bir işbölümü yapılmasını talep edin.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye bugün istediğiniz her şeyi rahatlıkla yaptırma şansına sahipsiniz. Fırsatlar sizden yana. Sadece uygun zamanı beklemelisiniz. Bünyenizi zorluyorsunuz. Biraz dinlenseniz fena olmaz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yyi geçinmek, ilgilenmek ya da sevginizi göstermek durumunda olduğunuz kişiler sadece hak edenler olmalı.

Sevginizi veya ilginizi hak etmeyn kişilerle aranıza mesafe koyma ve sizden ilgi ve sevgi bekleyen güvenilir kişilere zaman ayırma günleri. Bu kişileri birbirinden ayırmak zor olabilir, dikkatli hareket etmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız dün geceyi zorluklar içerisinde geçirmiş, ufak tefek kazalara maruz kalmış ya da rahatsızlıklar yaşamış olabilirler. Ancak, öğleye doğru düzelecek atmosfer gün boyu iletişimi kolaylaştırıp fikir alışverişlerine açık, belli konularda çevreyi bilgilendirmeye olanak tanıyan olumlu bir Cumartesi geçirmemize olanak sağlayacaktır. Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor. Belli hareketlerde bulunmadan önce, daha dikkatli ve detaylı düşünmeliyiz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yakın ilişkilerde ve evlilik hayatında biraz daha sakin kalmaya bakın. Gün boyunca yeniliklere açıksınız.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz. Haklı olsanız bile tepkinize, sarfettiğiniz sözcüklerin dozuna dikkat edin. Aksi halde kavga kaçınılmaz gibi.

Kova Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün itibarıyla enerjinizin büyük bölümünü ortaklaşa para konularına kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla ortak hareket edip plan yapmak veya ortaklarınızla para hesabınızı oturtmak için harekete geçebilirsiniz.