Kova

Kova burcu yorum arşivi

17 August 2023 Kova burcu yorumu

Karmaşık duygular ve içsel çatışmalar hissedebilirsiniz. Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Hem kendinizi, hem de anneniz ve babanız ile ilgili duygularınızı gözden geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylar bilincinizin derinlerinde gizli kalmış olayları hatırlamanıza neden olabilir. Hatta unutulmuş arzular ve istekler uyanabilir. Maddi baskılar olabileceği gibi büyüklerinizin davranışlarını da baskı olarak algılayabilirsiniz. Aslında meydana gelen olaylar, alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Hayata bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, sizi zorlayan durumun da değiştiğini göreceksiniz. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak.

Kova burcunun bugün genel durumu

Biraz yavaşlayıp, yaşamınızı sadeleştirerek bu dönemin keyfini çıkaracaksınız. Bir arkadaşınızla buluşmaya gideceksiniz ve gayriihtiyari, sevgilinizi bir başkasıyla konuşurken göreceksiniz. Bu sizi kızdıracak ve kıskançlık duyacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Ani gezegen hareketleri pratikliğinize etki edecek beklenmedik değişiklikler getirecek. Kartlarda beklenmedik avantajlar görünüyor. Eğer bir çalışansanız aydınlanacaksınız; istediğiniz terfi gerçekleşebilir. Yeni görevler daha fazla çaba gerektirecek.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda, yaptığınız işlerinizde hırslı bir tutum içinde olmanız mümkün. Sosyal çevrenizle bugün aynı ortamda olmak istemeyebilirsiniz. Kendinizle kalıp içsel olarak analizler yapabilir daha önce fark etmediğiniz duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Bu durum sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Evinizde hobilerinize yönelip rahatlayabilirsiniz.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün onay almak istediğiniz işlerinizde ve konularda desteklendiğinizi göreceksiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınız yüksek.