Kova

Kova burcu yorum arşivi

29 August 2023 Kova burcu yorumu

Duygularınızın hareketli olacağı bir gün ve üzerinizde baskı duygusu uyandıran konuları ve kişileri gözden geçirebilirsiniz. Tarzınızı değiştirmeye zorlayan durumlar karşısında direnç göstermek yerine alışkanlıklarınızı değiştirmek için gayret gösterirseniz, sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak. Bu arada sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler sizin beklediğinizden daha farklı olabilir ve sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve ilgili davranmanız gerekiyor. İlişkiler sizi zorluyor ise, dikkatinizi kendinize yöneltin. Çünkü siz de ilişkilerinizi zorluyor olabilirsiniz. Ve şimdi alışkanlıkları değiştirme zamanı...

Kova burcunun bugün genel durumu

Kapasitenizi aşan sorumluluklar almayın, yoksa çok fazla problemle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Sakıncalı düşüncelerle kendinizi bunaltacak ve bu durumu sizi ihmal ettiğini düşündüğünüz partnerinizden intikam almak için kullanacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İşyerinde fırtınalı zamanlar. Yeni projeler için yıldızlar herhangi bir vaatte bulunmuyor. Erteleyip herhangi bir zarardan kaçınmak daha uygun olur. Çalışanlar bugün işyerinde yeteneklerini gösterebilecekler ve bunun ödülünü alıp tatmin de duyacaklar.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sorumlu olduğunuz konulara çalıştığınız insanları dâhil etmek ve paylaşım içinde olmak iyi bir seçim olabilir. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Bu fikirleri sosyal çevrenizle veya sosyal medya yolu ile yaymanız mümkün. Spekülasyonlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. İyi niyetiniz zor anlar yaşamanıza sebep olabilir.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İletişimsel becerileriniz, aktiviteleriniz artmaya başlarken sizi heyecanlandıracak işlerin peşindesiniz. Maddi konularda yaşadığınız sıkışmaları kendinize eğlenceli alanlar yaratarak ya da yakın çevrenizle faaliyetler içine girerek atlatabilirsiniz.