Kova

Kova burcu yorum arşivi

13 November 2023 Kova burcu yorumu

Çocukluk günlerinizi hatırlayabilir, büyük anne, büyük baba, eski dostlar ve özellikle arkadaşlarınız ile ilgili düşünceleriniz derinleşebilir. Bu arada çözüm bekleyen konular tekrar gündeme gelebilir. Yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve kafanız karışabilir. Eskiden yaşadığınız günleri hatırlayabilirsiniz. Ancak önem verdiğiniz konular değişiyor ve yakınlarınızın sizin beklediğiniz gibi davranmadığını düşünebilirsiniz. Tartışmalardan kaçının ve olaylara daha geniş açıdan bakın. Daha özgür ve evrensel bir bakış açısı ile düşünmeyi başarabilirseniz, sorunları çözebilirsiniz. Eski kararlarınız ve düşünceleriniz değişiyor.

Kova burcunun bugün genel durumu

Çok zor, incelikle yapılması gereken görevleriniz olacak. Dikkatinizi dağıtmamaya ve sınırlarınızı aşmamaya çalışın. Yapacağınız bir telefon görüşmesi geçmişinize ait hatıralarınızı canlandıracak. Nostaljik bir dönemden geçecek ve hayatınızın uzun bir dönemini dolduran eski bir aşkınızı düşüneceksiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar yeni bir sayfa açmanıza yardım edecek. Gezegenler size yeni fikirler verecek. Harekete geçmek için doğru anı bulmak için sezgiye ihtiyacınız var. Yıldızlar özellikle sanat ve iletişim alanlarında kendi işine sahip olanlar için olumlu olacak.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizdeki bazı işlerde güç kaybedeceğiniz zamanlar var. İçinize kapanabilirsiniz. Kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi organize olmaya ihtiyacınız var. Korkularınıza yenilmeyin.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Evrenin bilgisini kolay kavrayan Kovalar, bugün projelerin üretime dönüşmesi için sabır sınavlarınız olabilir. Bir süre önce aynı dili konuştuğunuz insanlar bugün sizi yorabilir. Ani sonlanma yaşamamak için sabırlı ve toleranslı davranmak önemli.