Kova

Kova burcu yorum arşivi

17 November 2023 Kova burcu yorumu

Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Çılgınlık sayılabilecek davranışlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Fakat yakınlarınızın desteğini alacaksınız ve olaylar karşısındaki gerilim ve öfkenizi yatıştırmayı başaracaksınız. Daha doğrusu arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin sözleri sizi yatıştıracak. Hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Enerji fazlanızı spor yaparak ve seyahate çıkarak boşaltabilirsiniz. Bu arada kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek fakat duygularınızı denetlemeniz gerekiyor.

Kova burcunun bugün genel durumu

İşler daha iyiye gidecek, rahat bir oh çekebilirsiniz ve sizi eskisi gibi yoluna koyacak yeni değerler edineceksiniz. Canınız sıkılacak ve kendinize ait bir alan yaratmak için sevgilinize yalan söyleme isteği duyacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Sevinç dolu bir gün sizi iş ve görevlerinizden uzaklaştıracak. Yapabilirseniz biraz gevşeyin. Girişimciler bugün özellikle işletme konusunda çok dikkatli olmalılar. Net bir hareket planı yapmaya ve gözleriniz dört açmaya değer.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sosyalleşme arzunuz yüksek ancak planlar aksayabilir. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları olabilir. Uzun vadeli harcamalardan kaçının, gelir gider dengesi bozulabilir.