Kova

Kova burcu yorum arşivi

21 November 2023 Kova burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve korkularınızdan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bugün sevdiğinize isteklerinizi anlatabilirsiniz. Sempatik ve anlayışlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bu arada önemsediğiniz kişiler ve konular ile ilgili gelişmeler üzerinizde baskı duygusu uyandırmış olabilir. Ancak bugün korkularınızdan uzaklaşacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız.

Kova burcunun bugün genel durumu

İşleri istediğiniz şekilde yapacak, herhangi bir tavsiye dinlemeyeceksiniz ve despot bir iş arkadaşınızı incitebileceksiniz. İçinizi dökmeye hiç yanaşmayacaksınız ve bu dönem sergilediğiniz dolmuş ve içine kapanık tavrınız bazı anlaşmazlıklara yol açabilecek.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş günü kusursuz geçecek; sayenizde üzerinde çalıştığınız projeler zorlu aksaklıklardan kurtulacak. Başarı ve terfi size elinizle tutabileceğiniz kadar yakın. Yıldızlar kendi işine sahip olan kişileri maksimum dikkatle hareket etmeye davet ediyor. Çok kolay lokma gibi görünen bazı anlaşmalar bir çeşit sahtecilik içeriyor olabilir.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu