Kova

Kova burcu yorum arşivi

22 November 2023 Kova burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız kişiler duygularınızı yükseltecek ve korkularınızdan uzaklaşmanıza yardımcı olacak. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor. Bugün sevdiğinize isteklerinizi anlatabilirsiniz. Sempatik ve anlayışlı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bu arada önemsediğiniz kişiler ve konular ile ilgili gelişmeler üzerinizde baskı duygusu uyandırmış olabilir. Ancak bugün korkularınızdan uzaklaşacak ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız.

Kova burcunun bugün genel durumu

İnsanlar sizin istediğinizden daha uzun sürede hareke geçiyor, bu yüzden kafanız karışabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Daha dikkatli olacaksınız ve geçici ilişkilere ve yakınlaşmalara ihtiyacınız olmadığını, tek ihtiyacınızın size bakacak biri olduğunu fark edeceksiniz.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş ve çalışma sözleşmelerinde aşırı kendine güven göstermekten kaçının çünkü bu yanlış bir hamleye neden olabilir. Daha ihtiyatlı olmalısınız. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların sebat isteyen her şeyi başarılı bir sona götürmelerine imkân verecek. Halkla ilişkiler konusunda dikkatli olun.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar için bugün kariyerde yenilenme olası. Bir süredir bekleten haberler gelebilir. İç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak koşullarda değişimler söz konusu.