Kova

Kova burcu yorum arşivi

26 November 2023 Kova burcu yorumu

Bugün yoğun ve kuvvetli duygular hissedebilirsiniz ve harekete geçebilirsiniz. Dışarda olmak, çeşitli konular ile ilgilenmek ve içinizden geldiği gibi davranmak hoşunuza gidecek. Kafanızı karıştıran konulardan tamamen uzaklaşacaksınız ve dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Değişiklikler hoşunuza gidebilir ancak isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. İtiraz etmek yerine içinde bulunduğunuz durumu anlamak ve artık alıştığınız davranışlarınızda bazı değişiklikler yapmak için gayret göstermelisiniz. Büyükleriniz, patronlarınız ve önem verdiğiniz konular ile ilgili baskı duygusu hissedebilirsiniz. Veya yapmak istediklerinizi engellediklerini düşünebilirsiniz. Fakat ilginç çözümler geliştirebilirsiniz ve böylece kendinizi keşfedebilirsiniz.

Kova burcunun bugün genel durumu

Kapasitenizi aşan sorumluluklar almayın, yoksa çok fazla problemle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Sevgilinize karşı çok inatçı ve kıskanç davranacaksınız. Limitler koymaya ve onun sizden bağımsız karar vermesini engellemeye çalışacaksınız.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Sabırlı olun. Şu anda engel teşkil eden göksel işaretler çok yakında düzelecek. Çalışma kapasitenize güvenmeye devam edin. Yükseleni Terazi burcu olan birçok kişi yeni bir işe girecek ve bu mali açıdan da memnuniyet verici olacak. Herkes için olmasa da bazıları için bu istikrarlı bir pozisyon olacak.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay hafta sonu olmasına karşın bazı uğraşların zaman alıcı olabileceğini göstermekte. Sağlık ve düzen konularına da eğilebilirsiniz.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hedef odaklı Kovalar, kendinizi kısıtlamayın. Hayattan izole olursanız kaygı ve karamsarlık artar. Gün boyu görsel faaliyetler size iyi gelir. Ailenizin sağlık konularıyla meşguliyet olası.