Kova

Kova burcu yorum arşivi

29 November 2023 Kova burcu yorumu

Yaşam enerjiniz ve isteğiniz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Esprili ve yapıcı tavırlarınız ile hem karşı cinsin, hem de içinde bulunduğunuz ortamı yöneten güçlü kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Hem aşk, hem de parasal açıdan moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor. İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilir ve ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Dostlarınızın desteğini alacağınız bir dönemdesiniz. Bu arada kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Seyahat programları yapabilirsiniz.

Kova burcunun bugün genel durumu

Düşüncelerinizi söylemekten kaçının, aksi takdirde patronlarınızdan birini kızdırabilirsiniz. Sevgilinizle hararetli bir tartışmaya girmekten kaçının. Alttan alın.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Bugün finans dünyasında güçlü dalgalanmalar var. Ancak yıldızlar, harekete geçmeden önce iyi düşünmenizi ve sakin olmanızı öneriyor. Yıldızlar ilk dekantta doğanlara tüm çabalarını ortaya koymayı tavsiye ediyor. Bugün çok üretken ve isabetli olacaksınız. Mümkün olduğunca istifade edin.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdan gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili farklı çıkış yolları arayabilirsiniz. Gün içinde bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte planlar yapabilirsiniz.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Eş ya da partnerinizin işiyle ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Aile işinde çalışıyorsanız yenilenmeler olası. Gün boyu ilgi alanınıza giren konularda merakınızı tatmin edebilirsiniz.