Kova

Kova burcu yorum arşivi

09 January 2024 Kova burcu yorumu

Güne yoğun duygular ile başlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde isteksiz olabilirsiniz fakat yapılması gereken işlerin zorlayıcı etkisi ile harekete geçeceksiniz. Ve hareket halinde olmak halinizi değiştirecek. Canlandığınızı hissedeceksiniz ve akşama doğru keyifli organizasyonlar yapacaksınız. Çeşitli davetler alabilirsiniz ve yeni tanıştığınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler yeni tanıdığınız halde size eskiden tanıyormuşçasına bildik gelebilir. Kendinizi özgür hissettiğiniz ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek.

Kova burcunun bugün genel durumu

Önünüzde durgun, sıradan bir dönem var. Daha fazla konsantre olmaya çalışın ve enerjinizi tüketmekten kaçının; çünkü aleyhinizdeki durumlara karşı enerjiye ihtiyaç duyacaksınız. Endişelendiğiniz konuları anlatmak istemeyeceksiniz. Bu da partnerinize karşı soğuk görünmenize neden olacak.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Sizden daha fazla tecrübesi olan kişilerin fikirlerine değer vermezlik etmeyin ve beceriksiz kişileri dinleyerek de vaktinizi harcamayın. Harika fırsatlar kaçırabilirsiniz. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün boyu yakın çevrede kendinizi ifade etmek adına yoğun bir telaş yaşayabilirsiniz. Arzuların gerçekleşmesine engel olan durumlar karşısında aşırı tepkiler verebilirsiniz. Öfke patlamalarının önemli olayları gölgelemesine izin vermeyin. Ruh beden dengesini gösteren alanda Güneş Plüto kavuşumda; sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.