Kova

Kova burcu yorum arşivi

28 January 2024 Kova burcu yorumu

Beklentilerinizin arttığı bir dönem ve bekledikleriniz ile meydana gelen olaylar çok başka olabilir. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Özellikle sevdiklerinize karşı biraz daha anlayışlı davranmanız gerekiyor. Sevdiklerinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ve beklentilerinizin gerilimini çevrenize yansıtabilirsiniz. Seyahat etmek ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Parasal ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir. Israrcı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Kendinizi ve çevrenizi fazla zorlamayın.

Kova burcunun bugün genel durumu

Biri masum bir yüz göstererek, sizden üstün olmaya çalışacak. Uyanık olursanız bu problemin üstesinden geleceksiniz. Yapacağınız tercihlerde bir şeyin negatif bir etkisi olacak; size zarar vermek isteyebilecek sahte arkadaşlarınıza dikkat edin.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş ve çalışma sözleşmelerinde aşırı kendine güven göstermekten kaçının çünkü bu yanlış bir hamleye neden olabilir. Daha ihtiyatlı olmalısınız. Üçüncü dekantta doğanlar eğer yeni bir yatırım fırsatını kaçırmak istemiyorlarsa yaratıcı olmaya çalışmalılar.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle iletişiminizin rahat olduğu bir gündesiniz. Kendinizi iyi bir şekilde ifade gösterebileceksiniz. Başkalarından gelecek desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde derin paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var.

Kova Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Organizasyon işleri gün boyu sizi meşgul edebilir. Sosyal çevrede aktif olurken günlük programları yapmak ve insanları idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızın ihtiyaçları doğrultusunda ani değişiklikler olabilir.