Kova

Kova burcu yorum arşivi

03 February 2024 Kova burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olacaksınız. Dikkatinizi işlerinize odaklayabilir, bilgisayar teknolojisi ve iletişim araçları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Baskı hissettiğiniz konular ve engel olarak gördüğünüz her ne var ise, bütün bunlar ile bugün başa çıkacak gücünüz var. Daha doğrusu kendinizi bugün güçlü hissedeceksiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı bir gayret içinde olacaksınız. İlginç keşiflere ilgi duyabilirsiniz ve farklı iş kollarında çalışan kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz.
 

Kova burcunun bugün genel durumu

Durgun olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sakin ev ortamınızda huzurlu saatler geçirmek en büyük isteğiniz olabilir. Arkanıza yaslanın ve zihninizi dinlendirin. Büyük düşünceler başka gün ele alınabilirler.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Durgun olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sakin ev ortamınızda huzurlu saatler geçirmek en büyük isteğiniz olabilir. Arkanıza yaslanın ve zihninizi dinlendirin. Büyük düşünceler başka gün ele alınabilirler.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler. Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi gösterme isteğimiz artıyor. Enerjik ve heyecanlı olduğumuz bir gündeyiz. Ancak, özgüven patlaması veya herkesin kendi fikrinin doğruluğunda ısrarcı olması nedeniyle ufak tefek tartışmalara da açık bir gün olabilir. Akşam saatlerinde oldukça yaratıcıyız, aklımıza düşen değerli fikirleri değerlendirebilir veya yeni şeyler denemek isteyebiliriz. Sürprizler de var, ama Çarşamba geçişinde yaşanacak dolunay etkisi hafif hassaslaştırabilir, abartılı duygular yaratabilir veya strese neden olabilir. Ani tepkilerden kaçınmakta fayda var. Ortaya çıkan, aydınlanan olaylar, sonuçlanan ya da sonlanan işler dolunayların ( +\-5 gün) etkileri arasındadır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinize bugün daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Olaylara karşı tepkinizi kontrol etmenizde fayda var. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı abartılı şekilde gösterme eğiliminde olabilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Ufacık bir hareketinizi büyütüp sonradan başınızı ağrıtabilecek insanlar var bugün çevrenizde. Özellikle söz sahibi olmadığınız ve inisiyatif almadığınız konu ve ortamlarda her zamankinden daha dikkatli davranmakta fayda var.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.