Kova

Kova burcu yorum arşivi

07 February 2024 Kova burcu yorumu

Önemsenmek istediğiniz için ciddi davranabilirsiniz. Ancak ciddiye alınmak için kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Özellikle büyüklerinizin davranışlarını baskı olarak algılayabilirsiniz ve sizi önemsemediklerini düşünebilirsiniz. Hemen itiraz etmeyin ve sabırlı olun. Gelişmeler yavaş olabilir ve bu arada korkularınız uyanabilir. Ancak öğlene doğru duygularınız değişmeye başlayacak ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz. Özellikle enerjinizi yükselten kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek. Akşam yemeğini dışarda yiyebilirsiniz ve eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Dışarı çıkmak sizi rahatlatacak.

Kova burcunun bugün genel durumu

Sosyal yaşamın gözünüzdeki öneminin artabileceği bir gün geçireceksiniz. Tüm görev ve sorumluluklarınızı hızla yerine getirmek ve arta kalan vakitte sosyalleşmek, günün ana konusu olabilir.

Kova Burcu Kariyer Durumu

İş hayatınızla bağlantılı bir maddi konu, olasılıkla da ödenti şeklinde bir harcama gündeme gelebilir. Bazı gruplar veya kulüplerle alakalı olabilecek bu harcamayı biraz geciktirmeye çalışabilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir. Ancak, tartışmalardan kaçmanız daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sizi duygusal açıdan bağlayan ve bir ölçüde bazı endişeler yaratan koşullar olabilir. İlişkilerinize gözden geçirebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Araştırmalar, detayları ortaya çıkarıp düzeltmeler yapacağınız işler, temizlikler, diğer insanların desteğine ihtiyaç duyacağınız ortaklaşa gayretler için elverişli. Sır paylaşımları konusunda her zamankinden dikkatli olun.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.