Kova

Kova burcu yorum arşivi

08 February 2024 Kova burcu yorumu

Önemsenmek istediğiniz için ciddi davranabilirsiniz. Ancak ciddiye alınmak için kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Özellikle büyüklerinizin davranışlarını baskı olarak algılayabilirsiniz ve sizi önemsemediklerini düşünebilirsiniz. Hemen itiraz etmeyin ve sabırlı olun. Gelişmeler yavaş olabilir ve bu arada korkularınız uyanabilir. Ancak öğlene doğru duygularınız değişmeye başlayacak ve dikkatinizi isteklerinize yönelteceksiniz. Özellikle enerjinizi yükselten kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek. Akşam yemeğini dışarda yiyebilirsiniz ve eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Dışarı çıkmak sizi rahatlatacak.

Kova burcunun bugün genel durumu

Bugün tutuculuktan daha da uzak olup sıra dışı yeniliklerle ilgilenme eğilimine girebilirsiniz. Böylesi bir yaklaşıma sahipken, olabildiğince çok yeni şey öğrenin. Bunlar, önümüzdeki günlerde düşünce ve hareket şeklinizi daha da geliştirmenize yardım edebilirler.

Kova Burcu Kariyer Durumu

Geleceğe yönelik ciddi planlar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için de çevreyle fikir alışverişi içinde olmanız mümkündür. Yapılan değerlendirmeleri göz önünde bulundurun ve planlarınızı geliştirmelerine izin verin.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir. Ancak, tartışmalardan kaçmanız daha kolay olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günü yaratıcı uğraşlar ve kendinizi geliştirebileceğiniz uğraşlara ayırabilirsiniz. Eğitsel işler, sosyal konular olumlu bir seyir izliyor.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Özellikle maddi kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, düşüncelerinizden ve davranışlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Satın almak istediğiniz bir şey için ihtiyacınız olan parayı bulacaksınız. Dışarıdan gelmese bile bir gün kullanırım diye düşünüp bir kenara koyduklarınız işe yarayabilir. Mutlaka gerekli ise bu harcama bir kayıp olmayacaktır.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.