Kova

Kova burcu yorum arşivi

11 February 2024 Kova burcu yorumu

Sizin için verimli bir gün olacaktır. Sabah saatleri düşüncelerinizi belli bir konuya yoğunlaştırabileceksiniz ve daha önceden düşünmediğiniz şeyleri keşfedebileceksiniz. Ancak gelişmelerin beklediğiniz kadar hızlı olmaması keyfinizi kaçırabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal hayatınız canlanabilir ve güzel duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte hoşunuza gidecek faaliyetlere katılma ve güzel zaman geçirme şansınız olacaktır.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Son haftalarda pek çok karışıklık yaşadınız ya da size karışan kişiler nedeniyle bazı işleriniz yavaşladı. Bugünlerde kendinizi daha iyi ifade edebilir veya ortaya koyabilirsiniz. Ancak, yine de açık konuşmak isterken patavatsızlık sınırına gelmemeye dikkat etmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Üç haftadır geri harekette olan, yanlış anlaşılmalara veya iletişim sorunlarına neden olan Merkür bu akşam doğru harekete geçiyor. Hemen olmasa da, birkaç gün içinde iletişim araçlarıyla, ulaştırma veya elektrik elektronik başlıklarındaki konularla ilgili aksiliklerin düzelmeye başladığını görebiliriz veya bazı işlerimiz daha rahat ilerlemeye başlayabilir. Kendimizi abartılı şekilde ortaya koymamayı veya tutarlı isteklerde bulunmayı ve kibirden uzak durmayı başarabilirsek ilişkilerimizin daha rahat akacağı veya işlerimizin istediğimiz şekilde gelişebileceği bir gündeyiz. Tartışmalardan uzak duralım. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Fiziksel özelliğinizi maddesellikle paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz. Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Son zamanlarda yaşam sizin için her zamankinden daha yorucu bir hal almıştı. Burcunuzda gerçekleşen Merkür geri hareketi sona eriyor. Pek çok alanda temizlik yapma fırsatınız oldu. Yüklerden arınmış şekilde yola devam.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.