Kova

Kova burcu yorum arşivi

14 February 2024 Kova burcu yorumu

Genel olarak iç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızla ilgili olayları ve gelişmeleri gözden geçirebilirsiniz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyeceğinden yeni bir karar almamaya çalışmalısınız. İç dünyanızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimsel anlamda ise hayatınızda bir hareketlenme başlıyor. Kuracağınız iletişimler size şans getirecektir. Zihniniz oldukça açık ve konuları net olarak düşünebiliyorsunuz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir. Bazı konulardaki değişiklikler her ne kadar büyük olsa da, bu durum, aslında sizin için, olumlu sonuçlar doğuracaktır veya bu gelişmelerden kazanacağınız ya da öğreneceğiniz şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Arkadaşlıklar, sosyal uğraşlar açısından oldukça hareketli ve canlı geçebilecek bir gündesiniz. Karşınıza çıkan fırsatları daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Çok fazla hareketin olduğu ve aynı zamanda da çok fazla konunun dile geldiği kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz gün içinde. Sizden de konunun içinde fazlasıyla yer almanız ve fikirlerinizle katkı sağlamanız bekleniyor.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.