Kova

Kova burcu yorum arşivi

15 February 2024 Kova burcu yorumu

Sosyal çevrenizde çeşitli gerginlikler oluşabilir ve bunlar sizi duygusal olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz kişiyle aranızda gereksiz tartışmalar ve küçük sorunlar gündeme gelebilir. Çevrenizdeki insanlara karşı olan yaklaşımlarınızda daha esnek davranmalı ve olayları fazla büyütmemelisiniz. Bugün konuları net olarak düşünmek ve karar vermek sizin için kolay olmayacaktır. Girişimde bulunmak için fazla acele etmeyin ve kendinize biraz daha zaman tanıyın.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir. Bazı konulardaki değişiklikler her ne kadar büyük olsa da, bu durum, aslında sizin için, olumlu sonuçlar doğuracaktır veya bu gelişmelerden kazanacağınız ya da öğreneceğiniz şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün biraz daha iyimser ve dışadönük kalmaya bakın. Geçmişten kaynaklanan olayların getirdiği bazı psikolojiler sizi etkiliyor olabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün Ay bilinç altınızı etkiliyor. Gizliliğe karşı meyliniz var. Gizemli olan her şeyi merak ediyorsunuz. Partnerinizle olan ilişkinizi sürekli düşünme ihtiyacı içinde olabilir ve olayları fazlaca abartabilirsiniz. Kendinizi haklı çıkarma adına başlattığınız içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeniz hatalı olabilir. Dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İnsanların sizinle aynı derecede anlayışlı olmasını beklemeyin. Size göre herkes eşit hakka sahip olabilir. Ancak bu haktan her zaman aynı ölçüde alamayabiliriz. Geri planda kalıp saygı gereği susmak da gerekebiliyor bazen.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.