Kova

Kova burcu yorum arşivi

16 February 2024 Kova burcu yorumu

Sevgili Kova, bugün Mars’ın etkisi önemli olacak. Duygusal yaşamında peşin hükümler vermekten uzak kalmalısın bu sebeple seni sevenleri üzüyorsun. Bunun sonunda istenmeyen ayrılıklar yaşanabilir. Aklına parlak bir fikir gibi geliyorsa bunu yabana atmadan değerlendirmeye çalışmalısın. Sonrasında pişman olacağın kararların olmamalı. Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Duygusallığınızı denetlemelisiniz.

Kariyer

Mantığı ön planda tutan bir burç olsanız da, bugün hayal dünyanız ön plana çıkabilir. Bunu engellemeyin, bu dünyada gezintiye çıkaracağınız kişilere son derece keyifli bir gün yaşatabilirsiniz.

Genel Yorum

Bugün, bir sosyal grubun tümüyle veya sosyal çevrenizden bir kişiyle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Üstelemek yerine herkesle yumuşak bir iletişim kurun. Böylece sorunların üstesinden de geleceksiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir. Bazı konulardaki değişiklikler her ne kadar büyük olsa da, bu durum, aslında sizin için, olumlu sonuçlar doğuracaktır veya bu gelişmelerden kazanacağınız ya da öğreneceğiniz şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Kollektif konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde işleriniz yoluna girecektir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgili konulara duyarsız kalamadığınız için, bugün takıntılı konularınıın başında sevdikleriniz geliyor. Bugün doğal davranmak yerine düşünmeli ve yorumlarınızı içinize saklamalısınız. Sizin açık ve samimi sözleriniz bazılarının işine gelmeyebilir. Bırakın çevrenize yardım etmeyi ve kendi duygularınıza yönelin.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hakkınızdaki fikirlerin dile geldiği bir duruma şahit olabilirsiniz. İnsanlar size değer veriyor. Ancak bunu mutlaka bir başkasının ağzından duymanıza da gerek yok aslında. Öncelikle siz kendi kıymetinizi kabul edin.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.