Kova

Kova burcu yorum arşivi

20 February 2024 Kova burcu yorumu

Kendinize yeni hedefler koyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni girişimler yapabilir ve ciddi bazı kararlar alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ancak iş konusundan kaynaklanan küçük bir sorunla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzun süreli bir planınıza ilişkin bazı gelişmeler olabilir. Duygusal bazı iletişimler olabilir. Maddi bir sorununuz varsa çözüm yolunda adımlar atabilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sosyal ilişkileriniz ve bağlantılarınız olduğunuzdan da popüler bir imaj çizmenizi sağlıyor. Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz. Ani tepkiler veya duygusal anlamda yoğunluğunuz nedeniyle sağa sola ültimatomlar vermeden önce iyi düşünün. Hayati kararlar almak için uygun günlerde değilsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay?ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn?le ters açıda olan Ay?ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları bitirme ve teslim etme aşamasında olabilirsiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde duygusal olaylar yaşayabilirsiniz. Genel olarak işlerinize planlı olarak yaklaşacaksınız ve düşüncelerinizi uygulama alanı yaratabileceksiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Kendinizle ilgili tenkitlere karşısınız. Aykırı davranışları olan kişileri tenkit etmenin bir anlam teşkil etmeyeceğini bilmeli ve fikir vermek dışında olaylara çok fazla karışmamalısınız. Moralinizin çabuk bozulması halinde kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bu burcunuzda olan ikinci yeniay. Teklifler, fırsatlar, bireysel girişimler açısından güzel bir dönemdesiniz. Atılım yapma imkanları artıyor. Yeniliklere açık olun. Motivasyonunuzu yerine getirecek gelişmeler olacak.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.