Kova

Kova burcu yorum arşivi

21 February 2024 Kova burcu yorumu

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz.Özellikle iş yaşamında yaşayabileceğiniz sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Beklemediğiniz bazı aksilikler olabilir.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda gerçekleri dile getirmek istemeniz güzel, ama bu esnada itici olmamaya veya kendinize zarar vermemeye dikkat edin. Bugünden itibaren, halkla ilişkiler, medya, bilişim, ulaştırma, satış pazarlama veya iletişim başlıklı konularda güzel gelişmelerin veya yeni işlerin yüzünü gösterme olasılığı yüksek. Yakın çevreniz de, bu anlamda size destek olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin kişisel enerjileri size olumlu gelecek ve aktivitelerinizi daha da güçlendirecek. Bugün iletişim konularında oldukça başarılısınız. Sakınmadan ve engel tanımadan konuştuğunuz için, arkadaşlarınız arasında size tepkisel davransalar bile kolay sonuca ulaşmanız takdir görüyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hak ettiğiniz bir şeyi ya da hak ettiğinizi düşündüğünüz değeri almak istiyorsunuz. Buna yönelik çabalar sonuç verebilir bugün. Gün içinde her zaman yanınızda yer alan ve değeri tartışılmaz olan insanların faydası çok olacak.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.