Kova

Kova burcu yorum arşivi

22 February 2024 Kova burcu yorumu

Bir süreden beri bazı olumsuz etkiler altındasınız ve sizi üzen bazı olaylar yaşadınız. Bugün ise daha çok iç dünyanıza dönecek ve yaşamınızdaki gelişmeleri değerlendireceksiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilir ve içsel konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal olarak çelişkiler yaşamaya müsait olacağınızdan bu konularda yeni kararlar almamalısınız. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Sınırsız sayıda yaratıcı ve yeni fikriniz var. Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir. Maddi kazançlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay?ın Pluton?la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter? in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kısa yolculuklar ve ani düşüncelerle harekete geçmek söz konusu olabilir. Ancak esnek planlar yapmaya çalışmalısınız.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hak ettiğiniz bir şeyi ya da hak ettiğinizi düşündüğünüz değeri almak istiyorsunuz. Buna yönelik çabalar sonuç verebilir bugün. Gün içinde her zaman yanınızda yer alan ve değeri tartışılmaz olan insanların faydası çok olacak.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.