Kova

Kova burcu yorum arşivi

23 February 2024 Kova burcu yorumu

Olaylara ve insanlara karşı duygusal tepkiler verebileceğiniz hassas bir gündesiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan ve gelişmelerden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kaldıramayacağınız yükler sorun yaratabilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz ya da içerisinden çıkılması zor bir durumla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Yarın belli açılardan bakabilmek için daha olumlu bir gün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade edebilecek birçok yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun gündeminizden arta kalan kısımlarda alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda rahatsız edici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hak ettiğiniz bir şeyi ya da hak ettiğinizi düşündüğünüz değeri almak istiyorsunuz. Buna yönelik çabalar sonuç verebilir bugün. Gün içinde her zaman yanınızda yer alan ve değeri tartışılmaz olan insanların faydası çok olacak.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.