Kova

Kova burcu yorum arşivi

25 February 2024 Kova burcu yorumu

Sizin için genel olarak olumlu bir gün olacaktır. Keyfinizi yerine getirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Özel zevklerinizle ilgilenmeye vakit bulabileceksiniz. Ayrıca kültürel anlamda kendinizi geliştirebilir yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde, bazı konularda yapısal değişiklikler yapılmasını gerektirecek öneri, teklif veya davetler söz konusu olabilir. Bu tekliflere sizin de yepyeni, canlandırıcı bakış açıları getirmeniz ortaya olumlu şeyler çıkartabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz işlerle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle birlikte zevk alacağınız şeyler yapabilirsiniz. Etrafınızdakilere daha çok kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Gün içinde evinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal ilişkilerinizde bir takım gerilemeler söz konusu. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Özel hayatınızda fazla girişken ve aşırı ısrarcı olmamaya çalışın. Eğer hayatınızda özel biri varsa bu davranış tam ters etki yapabilir. Beklediğiniz yakınlaşmanın yerine duvarlar örülebilir. Ölçülü ve anlayışlı olmalısınız.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.