Kova

Kova burcu yorum arşivi

27 February 2024 Kova burcu yorumu

Ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayacağınız ve dikkatinizi evinize yönlendirmenizin gerekeceği bir gündesiniz. Küçük sorunlar size olduğundan büyük görünebilir. Psikolojik olarak içsel kaygılar ve nedensiz endişeler taşımaya yatkın olacaksınız. İç dünyanızdaki çelişkili duygular sağlıklı kararlar vermenize engel olacaktır. Aceleci davranmaktan ve ani çıkışlar yapmaktan kaçınmalı ve girişimlerinizi bir süre daha ertelemelisiniz..

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız. İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz. Büyük düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgilenmek istemeyeceğiniz zamanlar olabilir. İleriye dair plan ve program yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde dağınık enerjiler söz konusu, duygusal açıdan etki altında olabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. . Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Sevimli yönlerinizi dikkat çekiyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çalışkanlığınız üzerinizde. Ürettikçe ve birilerine fayda sağladıkça, hizmet edip, sizden ilgi bekleyen insanların hayatını kolaylaştırdıkça siz de mutlu olacaksınız. Gayretiniz ve çalışkanlığınız bu yönde olsun.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.