Kova

Kova burcu yorum arşivi

01 March 2024 Kova burcu yorumu

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır ancak bunları aşmak için gerekli olan çabayı göstereceksiniz. Enerji düzeyiniz gittikçe artıyor, eğer bu enerjinizi doğru olarak kullanabilirseniz bugün bazı işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Gizli bazı iletişimler içine girebilir ve ilginç sonuçlara varabilirsiniz. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Unutulmayan acıları, ihanetleri veya yanlışları karşı tarafa anlatmak isteyeceğiniz ya da bu türlü kişilerle karşılaşabileceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Ancak, ?? hiç unutmam? ?? diye başlayan cümlelerden kaçınmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın bugün yapabileceğiniz çok şey var. Ancak iyi bir program yapmazsanız dağılabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yaptıklarınızın karşılığını bir bir almaya başlayacaksınız. Karşılık beklemeden yaptıklarınız size de fayda olarak dönecek. Ancak sözlü bir takdir ya da onaylanma beklentiniz varsa bu konuda ısrarcı olmayın. Karşılanmayabilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.