Kova

Kova burcu yorum arşivi

03 March 2024 Kova burcu yorumu

Güne daha çok maddi konularda çalışmalar yaparak başlayacaksınız. Karşınızdaki insanlarları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. Uzun süreli olarak yaptığınız bazı çalışmaların karşılığını bugün görmeye başlayacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise iletişimlerinizde önemli ölüçüde bir artış olacaktır.Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir. Ancak elbette, bazı engeller, sınırlamalar, dalgalanmalar veya diğer kişilerin problemleri türünde sorunlar ya da detaylarla uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde değişik şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Aldığınız yeni kararları karşınızdakilerle paylaşabilirsiniz. Denge kurmanız için toleranslı davranmanız gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız da düzenlemeye gidebilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlayabileceğiniz uygun zamanlar olacak.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir bakış açısı oluşturuyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizin yanınızda olmak isteyen ve sizinleyken rahat ve huzurlu olan insanlar sizi yalnız bırakmayacak. İyi bir dinleyici olmanız ve eşlik etmeye gönüllü olmanız beklenecek. Bugün bir miktar taviz verilebilir huzur adına.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.