Kova

Kova burcu yorum arşivi

04 March 2024 Kova burcu yorumu

Yaşadığınız sorunlara akılcı çözümler bulamadığınızı siz de iyi biliyorsunuz. Fakat son günlerde kendinizi çok güçsüz ve yaşadığınız olaylara karşı çok ilgisiz hissediyorsunuz. Bugün sabah saatlerinde alacağınız bir haber aklınızı karıştırabilir. Uzaktaki bir akrabanız sizi ziyarete gelecek. Hazırlıklı olun.

Aşk:

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavrı size takınacaktır.

İş:

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Para:

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı arkadaşlarınızın, yakınlarınızın veya iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. İnsanlar sizde ki özel ve yardımsever tarafı unuttuğu an da, bu tür özellikleriniz ortaya çıkmaya başlıyor malum. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para durumlarıyla uğraşacağınız bir gün olabilir. Hizmet gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınız da istediğiniz düzeni yakalayamamak, sizi biraz gergin hissettirebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda ve sakin kalmanızda fayda var. Size kalan zamanlarda tembellik etmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir bakış açısı oluşturuyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Tatlı dil ile pek çok sorunun üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak çok ve boş konuşan insanlara fazla rağbet etmeyin. Sizin yaklaşımınızı kendilerine sohbet zemini olarak algılayıp zihniniz bulandırabilirler.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.