Kova

Kova burcu yorum arşivi

11 March 2024 Kova burcu yorumu

Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var. İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz geçici. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz.

Aşk:

Önümüzdeki günlerde birlikte alacağınız davetler, aşkınızı tazeleyecek. Beklenmedik karşılaşmalar heyecan, üzüntü ve panik yaratabilir. Bazı açıklamalarda zorlanabilirsiniz.

İş:

Bugün alacağınız övgüler sizi motive edecek. Bu motivasyonla, cesaret edemediğiniz taleplerinizi dile getirebilirsiniz. Rutin işlerinizin aldığı zaman, uzun zamandır ele almayı düşündüğünüz çalışmaları bir süre daha engelleyecek.

Para:

Sorumluluğunu almak istemediğiniz bir gelişme size büyük paralar kazandırabilir. Sürpriz yerlerden para edinme ihtimaliniz var. Para konularında çeşitlilik arz eden fikirleriniz, size belli kararsızlıklar yaşatacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı durumlarda, statüko sizin için her şeyin önünde. Bu şekilde kendi özgürlük alanınızı sınırlayabiliyorsunuz. Bugün önemli konularda bu yönünüzü kontrol altına almalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Etraftaki kişilerin gergin durumları ve stresli halleri sizi de etkilese de, görmezden gelmenizde ve herkese normale dönmeleri için birkaç gün beklemenizde fayda var. Gezegenler arası açılar düzelince her şey normal akışına dönecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Üstlerinizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Tepkilerinizi duygusal vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yıpratan koşullar yaşayabilirsiniz. Olaylara ani çıkışlar yaparak karşınızdakinin tepkisini çekmemeye özen göstermelisiniz. Düşünerek hareket ederseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün paylaşım içinde olduğunuz kişilerin duygusal problemlerinden etkilenmeniz söz konusu. Kendi olanaklarınızı onların yararı için kullanabilirsiniz. Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı, çevrenizden takdir alacaksınız.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yaptıklarınızı sunmak konusunda objektif olmaya çalışın. Ciddiyetle ele almadığınız bir görüşme lakayt bir imaj çizmenize vesile olabilir. Ya da olmayacak şeylerin sözünü vermek insanların size güven duymasını engelleyebilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.