Kova

Kova burcu yorum arşivi

12 March 2024 Kova burcu yorumu

Gününüz biraz monoton geçebilir. Her zamanki günlük işlerinizi tamamladıktan sonra bir arkadaşınızı arayacak, bir araya gelmek isteyeceksiniz. Keskin yargılama gücünüz bugün size çok yardımcı olabilir. Kararlarınızda kesin çizgilere varsanız da uygulamaya geçmede ihmalkar davranıyor ya da gecikiyorsunuz. Ailenizle bugün bir araya gelebilirsiniz.

Aşk:

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

İş:

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Para:

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İstek ve ihtiyaçlarınız konusunda açık olmanız ve dile getirmeniz durumunda yakın çevreniz size yardımcı olmaktan keyif alacaktır. Ancak, konuşmamanız bu destek veya yardımları imkansızlaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Arkadaş gruplarınızla ilgili gelişmeler planlarınızı değiştirebilir. Yeni yolculuklar organize edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, geleceğiniz için yeni ümitler doğmasına neden olabilir. İşle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Endişelenmeyin, bu konuda başkalarından destek alabileceksiniz. Akşam saatlerinde hatalar çoğalabilir, dikkatli olun.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemdeolacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizi diğer insanların yanında bile yalnız hissetme ihtimaliniz var bugün. Anlaşılmadığınız ya da size yeteri kadar değer verilmediğini düşündüğünüz ortamlarda uzun süre kalmak zorunda değilsiniz. Ağırlığınız olsun.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.