Kova

Kova burcu yorum arşivi

14 March 2024 Kova burcu yorumu

Son zamanlarda kendinizi fazlasıyla işinize verdiniz, biraz boşlayın. Takip etmeniz gereken bir işi bu yoğunluk içinde unuttunuz. Bir arkadaşınızdan iyi bir haber alacaksınız, bu sizi daha büyük düşünmeye sevk edecek. Gelecek günleriniz, adım adım yükselen günler olacağa benziyor.

Aşk:

Bencilliğiniz yüzünden onu kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Aşırı ben merkezci olmanız karşı tarafta küçümsendiği izlenimi yaratıyor. Bir çiçek, sürpriz bir küçük hediye her şeye iyi gelebilir.

İş:

Elinize toplu bir para geçme ihtimali yüksek. Onunla işinizi biraz daha güçlendirebilirsiniz. Epeydir kenarda beklettiğiniz bir işi artık önünüze koyup bir kere daha bakmalısınız. Onda, ilk baktığınızda göremediğiniz bir açılım var gibi.

Para:

Vaktiyle yaptığınız savurganlığın pişmanlığı yavaş yavaş içinizi işgal ediyor, buna izin vermeyin. Her şey, yapıldığı zamanda doğrudur veya yanlıştır. Para sıkıntınız geçici olacak ve yakında eski rahatlığınıza yeniden kavuşacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendini beğenmiş, hırslı ve hep iyimser olan halinizin iş ve sosyal ilişkilerinizde giderek bir tıkanma yaratacağı söylenebilir.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun vadeli plan veya projelerinizde aldığınız yolu fark edebilir ve kendinizle gurur duyabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin artması ve yeteneklerinizin farkına varmanız rekabet ortamlarından en iyi şekilde çıkmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Geleceğinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte fikir alışverişi yamak size keyif verecektir. İş hayatınızla ilgili aldığınız destekler işinize yarayabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konulara yaklaşım şekliniz çok farklı. Dengesiz harcamalarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Bugün Yay'da ilerleyen Ay, araştırmacı yönünüzü ortaya çıkarırken, kolay tatmin olmayan bir yapı sergilemenize de neden oluyor. Eğitim konusunda kendinizi yönlendirmek isteyecek ve bazı gelişmeleri takip edeceksiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizi diğer insanların yanında bile yalnız hissetme ihtimaliniz var bugün. Anlaşılmadığınız ya da size yeteri kadar değer verilmediğini düşündüğünüz ortamlarda uzun süre kalmak zorunda değilsiniz. Ağırlığınız olsun.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.