Kova

Kova burcu yorum arşivi

16 March 2024 Kova burcu yorumu

Hayatınızda temel çelişkileriniz olarak iki kişiyi belirlemişsiniz. Hayatı onlarla bir cebelleşme olarak görüyorsunuz. Ama onlardan birinin de yaşamında iki temel çelişki var. O, sizi de bu üçgenin en geniş açılı köşesine koymuş çünkü. Esas sorun üçüncü köşedeki kişiymiş gibi görünüyor. Bu çekişmenin sonuçları olumlu yada olumsuz, onun umuru değil gibi.

Aşk:

Aşk diye tanımlayıp bir karabasan yaşıyorsunuz. Sizi birileri uyarmalı. Duygularınız, özgüveniniz, sağlığınız risk altında. Bu ilişkide anlaşılmaz taraf sizsiniz. Çünkü karşı taraf size biçtiği değeri hiç sakınmadan patavatsızca sergiliyor. Bu değeri kabullenmemelisiniz.

İş:

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var gibi. Onunla çok ciddiye aldığınız sorunlar yaşıyorsunuz. Ama bu sorunlar işle alakalı görünmüyor. Bir mesafe koymak, hatta bu iş ilişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Para:

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Sanki buna göz yumuyorsunuz. Sanki bu şekilde bir tür hastalıklı kazanımlar içindesiniz. Bu paylaşımın size müthiş zararı olacak. Eğer aklınızı başınıza almazsanız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz. Ancak, şu günlerde yine de kafanız karışık olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Gelirlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağını alanlara yönelmek sizi iyi hissettirecektir. İşle ilgili konularda çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinize zaman ayırmak arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek iyi olabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Karşılık göremediğiniz zaman ilişkilerinizde sorun yaşadığınız bir gerçek.Bugün Ay kişisel evinizde size olumlu etkiler veriyor. Zevklerinizde aşırıya kaçabilir ve duygusal harcamalar yapabilirsiniz.Zamanınızın çoğunu arkadaşlarınıza ayıracak ve onlarla ortak sorunlarınızı paylaşacaksınız.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bir ödeme veya alınacak bir eşya konusunda kafanız karışacak. Bu tip bir konuda karamsarlığa kapılmanıza sebep olabilecek dış örneklerden koruyun kendinizi. Bir başkası ile maddi değerlerinizi kıyaslamaya kalkmayın bugün.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.