Kova

Kova burcu yorum arşivi

18 March 2024 Kova burcu yorumu

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

Aşk:

Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

İş:

Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Para:

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Zekanızı ortaya koymanız, yaratıcılığınızı göstermeniz veya kaynaklarınızı kullanmanız gerekebilir veya bu durumda, belli hedeflerinize ulaşmanız veya belli planlarınızı uygulamanız mümkün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşamış olduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Elinizden olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Akşama doğru kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. Duygusal yönden derin hisler içinde olabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu para konularını gündeme getiriyor. Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. Onların düşüncelerine tepki göstermek yerine, ilişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz. Bugün sabit düşünmeye zorlanabilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Maddi gücünüzün elverdiği şeylere niyet edin. Gücüm yetmez diye düşündüğünüz bir şey olursa, alabileceğiniz ve ihtiyacınız olan bir şey için gereksiz tedbirlere gerek yok. Yaptığınız bazı lüzumsuz harcamalarla bunu kıyaslamayın.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.