Kova

Kova burcu yorum arşivi

21 March 2024 Kova burcu yorumu

Genel olarak keyifsiz ve karamsar bir gün geçireceksiniz. Kökenini geçmişten alan bazı konular yeniden gündeme gelecek ve sizi sıkacaktır. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. İçsel anlamda çeşitli sıkıntılar ve huzursuzluklar duyabilirsiniz. Yeni alacağınız kararlarda dikkatli olmalısınız.

Aşk:

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. İç dünyanızda ise duygularınızı çok yoğun yaşayacaksınız ve bazı endişeler hissedebilirsiniz. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı tutumlar göstermekten kaçınmalısınız.

İş:

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Başarılı olma isteğinizde artış olacaktır ve rekabet sizin için önemli olacaktır. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. İşinizle ilgili konularda temkinli hareket etmelisiniz.

Para:

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak bu konuda yapacağınız her türlü girişimde bon derece dikkatli olmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle maddi konularda önemli adımlar atmanın eşiğinde olabilirsiniz. Bu süreçte atacağınız adımların geri dönüşleri beklediğiniz türden olabileceği gibi, iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşma olasılığınız da yok değil. Dolayısıyla, dikkatli olmalı ve iyi düşünmelisiniz. Önünüzdeki 6 ay boyunca maddi gelişmeler ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek hakkında düşünceleriniz ve planlarınız gündeminizi etkileyebilir. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek size keyif verebilir. Bedene ait konuları göz ardı etmemenizde fayda var. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız yoğunluk partnerinizi olumlu etkiliyor. Onula aranızda oluşturduğunuzortak frekans sayesinde, bazı yeniliklere ve güç gösterilerine hazır olacaksınız. Kardeşler arası paylaşım ve ortak iletişim konuların gündem kazanmasıyla günlük yaşam rutininizde esnemeler söz konusu olacaktır.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.