Kova

Kova burcu yorum arşivi

23 March 2024 Kova burcu yorumu

Ay ın durumu ikili ilişkilerinizde oldukça duygusal ve kararsız bir tutum izleyebileceğinize işaret ediyor. Bu gün eşinizin ya da ortağınızın fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat ters düşerek çatışmalar da yaşayabilirsiniz. Adımlarınızda kontrollü olmaya bakın. Kendinizi ne kadar güvende hissetseniz de öğleden sonra iş ve evle ilgili konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Aşk:

Bugün sizin için yenilikler söz konusu. Aşk konusunda sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Bugün aşkta fazlasıyla duygusal davranmanız olasıdır. Yinede duygusal tepkilerinizi kontrol altında tutmanız doğru olacaktır.

İş:

Ortağınızla aranızda ortak çalışmalar konusunda sezgisel bir anlaşma olabilir. Davetler ve arkadaş toplantılarında önemli kimselerle tanışabilirsiniz. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Para:

Parasal konularda ne kadar disiplinli davransanız da bazı aksilikler olabilir. Çok rahat bir günde sayılmazsınız, ama karamsarlığa kapılmanıza da gerek yok. Bugün üstünüzdeki gerginlikleri atabileceksiniz, ama akşam saatlerini beklemeniz gerekiyor. Günün ilk yarısı pek huzurlu olmayabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni fikirler ve sosyal ilişkiler size hareket getirmekte. Özellikle öğleden sonra saatlerinde bu çok daha belirgin olacak. Parasal konulara özen gösterin.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor. Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün bir çok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizle ortak ve eğlenceli ortamları paylaşmak isteyeceksiniz. Fakat geçici durumlar için, önemli sözler vermemelisiniz

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendi içinizde bir şeyleri çözmeyi, dışarıya yansıtmadan çıkış yolları bulmayı tercih edebilirsiniz. Kendinize özel ve zihninizi toparlayabileceğiniz ortamlara ihtiyaç var. En güzel cevapları bu haldeyken alacaksınız.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.