Kova

Kova burcu yorum arşivi

24 March 2024 Kova burcu yorumu

Bugün gerçekci olamamanız ilişkilerinizde zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davranmaya gayret ederek terslikleri önleyebilirsiniz. En iyisi bugün basit ilişkilerinizden uzak durmak.

Aşk:

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

İş:

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Para:

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı açıklamalar veya sözler umut kırıcı olsa da ya da hayal kırıklığı yaratsa da, olmasını istediğiniz şeyler veya önemli hedefleriniz varsa alttan almanızda ve kendi konularınıza odaklanmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde evde zaman geçirebilir veya evinizle ilgili işlerin peşinde koşturabilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalara karşı moralinizi bozmamaya çalışın. İlerleyen saatler daha akıcı enerjiler söz konusu. Hayatınızdaki güzellikleri keşfetmek için biraz daha sakin kalmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde konuşmalar ve yazışmalar artabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Biraz da kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız olduğunu görmeye çalışın. Her şeyin altında mantık aramak, hep zihinsel kalıp, bir şeyleri sorgulamak yorucu olabilir. Bugün sadece olanı olduğu gibi kabul edip keyif almaya odaklanın.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.