Kova

Kova burcu yorum arşivi

29 March 2024 Kova burcu yorumu

Statükocu özelliğinizden şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine gireceksiniz.

Aşk:

Sizin bu ilişkide hep sorgulayan taraf gibi bir tavrınız var. Aynı coşkuyu yaşamıyorsunuz nedense. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

İş:

Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız. Kötü bir organizasyonun kahrını siz çekiyorsunuz.

Para:

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para girişiniz var. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca insanı sarsacak boyutlara ulaşabiliyor. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen birisi sonradan sizi hayrete düşürecek zaaflarını bir bir sergileyecek. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başkalarının fikirlerine önem vermeniz, mesafeli ilişkiler kurmaya çalışmanız çok güzel, ama bazen kibarca sorarak ilerlemek yerine kendi fikirleriniz doğrultusunda ilerlenmesini sağlamak daha yararlı sonuçlar doğurabilir. Bugün bu konu üzerinde daha fazla durmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda eldeki işlerle ilgilenmek ve daha fazla gayret göstermek durumundasınız. Yapıcı olabileceğiniz güzel imkanlar var.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikirlerin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınız daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bugün, değişim içindesiniz ve çevrenizden tepki almanıza rağmen, kurallarınızda taviz vermekistemiyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuz, yaşadığınız ve işlerinizi yürüttüğünüz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Karmaşanın içinde kendinize bir düzen kurmuş olabilirsiniz ancak bu durum aslında sizin verimli zaman geçirmenize engel oluyor.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.