Kova

Kova burcu yorum arşivi

30 March 2024 Kova burcu yorumu

Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça yüksek motivasyonlara sahip olabilirsiniz. Mars, bilinçaltınızı karıştırabilecek etkiler yaratabileceğinden olası ruhsal sıkıntılarınızı dengelemenizde yarar var. Ayrıca çıkabileceğiniz kısa yolculukların ertelenme ihtimalini de gözardı etmeyin.

Aşk:

Bugün aşk yaşamınızda hiç beklenmedik sürprizler yaşayabilir, ilginç yaklaşımlar alabilirsiniz.Hareketli bir gün geçirebileceğiniz görülüyor.

İş:

Bugün işbirliği ve ortaklık konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ortaklık ilişkisine de sürprizli bir şekilde adım atabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz.

Para:

Maddi konulardaki ortaklıkların da gündeme gelebileceği bu devrede hesaplarınızı dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün yatırımlarınızı yönlendirme konusunda ani kararlar almaya meyillisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Eğer süregelen sağlık probleminiz varsa bu konuda önlem almalı ve kendinize zaman ayırmalısınız.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi, ailenizi ya da parasal başlıkları ilgilendiren konularda düşündüğünüzden daha fazla fırsata ya da ağırlığa sahipsiniz. Dolaysıyla, ödün vermek yerine ortamın tüm avantajlarını değerlendirmeye çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe?ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortaklıklar konusunda hevesli bir gündesiniz. Beklediğiniz bir dava süreci varsa, olumlu ilerleme olabilir. uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda önünüze iyi imkanlar çıkabilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Anıların değerini bilen biri olarak, geçmiş konuların aklınıza takılmasıyla, yaşamınızı sorgulamak zorunda kalacaksınız. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizden beklenmedik bir çıkış gelebilir. Size göre sıradan bir konuşma ummadığınız noktalara varabilir. Sakin ve empatik yaklaşmaya çalışın. Düşünmeden karşılıklar vermeyin. Kendince haklı sebepleri olacak. Görmeye çalışın.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.