Kova

Kova burcu yorum arşivi

01 April 2024 Kova burcu yorumu

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda iş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz. Bazı şeyler için daha bir kaç gün beklemeniz gerekebilir

Aşk:

Bu yüzden sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi sorgulama eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bunu partnerinizin olumsuz tavırlarını düşünerek değil de bu tavırlara nelerin neden olduğunu araştırarak yapmalısınız.

İş:

İş hayatınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Beklediğiniz zammı da kısa süre önce aldınız. Bu tempo ve disiplinle çalışmaya devam ederseniz, işinizle ilgili bir sorunla karşılaşmanız çok zor.

Para:

Paranızı çok hesaplı kullanıyor gereksiz harcamalardan kaçınıyorsunuz. Bugün kendiniz için lüzumlu bazı harcamalar yapabilirsiniz. Uzun zamandan beri alışverişe çıkmadığınız için bugün kendinize birşeyler almaktan büyük keyif duyacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazen çok kaprisli ve duygusal olabiliyorsunuz. Bu davranışlarınızla çevrenizde sizi seven insanları kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir. Eğer bu bir işe yarayacaksa, düşünülmesinde fayda var. Esnek olma zamanı! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlmlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinize ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönleneceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde parasal konular gündeme gelebilir.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz. Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Seyahati ve iletişim trafiği bol bir döneme giriyorsunuz.Enerjinizi idareli kullanın. Her lafa, her görüşmeye yetişeceğim diye ısrar etmeyin. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminizde bugün bir miktar sıkıntı olabilir.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.