Kova

Kova burcu yorum arşivi

02 April 2024 Kova burcu yorumu

Uzun zamandır tatil yapmak istiyorsunuz. Bugün bu planları gözden geçirip, size uygun şartlardaki bir tatili ayrıntılı olarak düşüneceksiniz. Tatile kiminle çıkmak istediğinize karar verdiniz. Akşam saatlerinde çok sevindirici bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca ne zamandır ziyaret etmek istediğiniz eski bir dostunuzla aynı mekanı paylaşabilirsiniz.

Aşk:

birbirinden farklı bir kaç insandan birden hoşlanıyor olmanız şu aralar ne yapmak istediğnize karar veremiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Üstelik hepsine karşı duygularınızı açıkça belli etmekten kaçınmıyorsunuz. Bunun ileride başınıza dert açabileceğini unutmayın. Size uygun insansa ilgilendiklerinizden biri değil maalesef.

İş:

İş bakımından durgun bir gün geçireceksiniz. Öncelikle ne iş yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Sürekli zaman zaman aldığınız iş teliflerine karşı biraz daha ılımlı bakmalısınız.

Para:

Parasal açıdan kötü bir gün geçireceksiniz. Kafanızda tatil de dahil türlü planlar kuruyosunuz fakat yeterli paranız olmadığı bir gerçek. Bunun nedenide yine bilinçsizce yaptığınız alışverişler. Bir şeyi almadan önce e kadar lüzumlu olduğuna bile bakmadan alıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İşinizle ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca çok yeni tanıştığınız insanlara bu kaar güvenmemelisiniz.

Kova Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz. Neyse ki, karşınızdaki kişiler bu konuda oldukça açık fikirli ve sizi dinlemeye hazırlar. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Kova Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili gün içinde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Çalışma hayatınızdaki yoğunluk artabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilere dikkat etmekte fayda var. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

Kova Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Aşk yaşantınızda önemli bir duygu olmasına rağmen bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.

Kova Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Borçlu olduğunuz biri bugün alacağını geri talep edebilir. Zaten geciken bir iade söz konusu ise, içinde bulunduğunuz durum ilİ ilgili olarak suçu karşı tarafa atmayın. Sizin talepleriniz de aynı şekilde zorluk çıkaracak.

Kova Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.